"The way out is the way in. The way out of suffering is to touch suffering.

Don't be afraid of it. Just by pure true understanding and connecting to that, compassion is born."

 

1:1. WAT ZOU ER GEBEUREN ALS JE NU DE VERANTWOORDLIJKHEID NEEMT VOOR JOUW LEVEN? EN IN JE KRACHT GAAT STAAN? DE HERO. IN JOUW LEVEN WORDT.

 

IK DAAG JE UIT OM UIT JE COMFORTZONE TE STAPPEN. BELEMMERENDE OVERTUIGINGEN EN DE DAARBIJ HORENDE PATRONEN TE ONTMASKEREN EN TE DOORBREKEN. JE BREIN OPNIEUW TE PROGRAMMEREN.

 

OM ZO EEN NIEUW VERHAAL TE SCHRIJVEN. ALLEEN JIJ BEPAALD WAT ER ACHTER DE KOMMA KOMT.

DUS... BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM FEARLESS JE AUTHENTIEKE ZELF TE LEVEN?

 

VERHAAL. IN JE LEVEN ZIJN JE VEEL VERHALEN VERTELD OF VERTEL JE JEZELF VERHALEN, DIE JE BENT GAAN ZIEN ALS WAARHEID. JE BENT JE ERMEE GAAN IDENTIFICEREN. JE MOET VAN ALLES VAN JEZELF, TE HOGE VERWACHTINGEN. HARDNEKKIGE PATRONEN, BEPERKENDE OVERTUIGINGEN EN ANGST. 'IK KAN HET NIET.' 'IK BEN NIET GOED GENOEG'. 'IK BEN NIET INTERESSANT.' ETC. DIT IS JE COMFORTZONE GEWORDEN. MAAR IS HET WEL ZO COMFORTABEL?

EN... WAT IS JOUW ROL IN DIT VERHAAL?

 

BEN JE ER HELEMAAL KLAAR OM GELEEFD TE WORDEN?

 

 

she hero.

community


"tijdens haar coaching kreeg ik heel sterk het gevoel van 

“met haar wil ik praten”.

ik had namelijk nog al wat dingetjes uit mijn verleden die niet goed verwerkt waren en waardoor ik vooral in de winter last had van een depressieve stemming en dat wilde ik niet meer.

bij julie kon ik op een hele fijne manier mijn verhaal vertellen en 

heeft ze dingen naar boven gekregen die ik zelf ver had weggestopt. ze doet dit op een rustige en heel persoonlijke manier met aandacht voor de verbinding van lichaam en geest. julie is een heel lief, warm en empatisch persoon en dankzijhaar zie ik de komende winter met een glimlach te gemoed."

 

c.

 

 

HOE. DOOR MIJN ACHTERGROND ALS PSYCHOLOOG HEB IK EEN BREED SCALA AAN KENNIS. DIT COMBINEER IK MET ALLE ANDERE TOOLS DIE IK GAANDEWEG HEB VERZAMELD. NIET ALLEEN DE MIND MAAR JUIST OOK VEEL BODY MINDED, WANT DAAR LIGGEN DE TRAUMA'S DE HERINNERINGEN, DIE GETRANSFORMEERD EN/OF LOSGELATEN MOGEN WORDEN OM ZO UITEINDELIJK BIJ DE ANTWOORDEN TE KUNNEN KOMEN. ANTWOORDEN VANUIT INNERLIJKE WIJSHEID. ZODAT JE IN DE MEEST AUTHENTIEKE VERSIE VAN JEZELF KAN STAPPEN.


HIERBIJ GEBRUIK IK OA:


PSYCHOLOGISCHE TOOLS | INNER CHILD HEALING | MEDITATIE | MINDFULNESS | YOGA (NIDRA) | VISUALISATIE | ADEMHALINGSOEFENINGEN (PRANAYAMA) | REIKI | READING

INVESTERING IN JEZELF.


___1:1 THE JOURNEY.

797,- 7 SESSIES

 

___1 DEEPENING SESSION. 

117,-  1.15UUR

 


*CANCELLATION POLICY 48HRS

 

she hero.

community


"De eerste keer dat ik Julie ontmoette, voelde ik mij meteen al veilig om mijn verhaal te delen. Dit kwam door de rust die zij uitstraalt. Ze luistert écht, hierdoor heeft ze meteen de kern kunnen vinden bij mij. Ze heeft mij fijne tools gegeven om door mijn patronen heen te werken. Ze maakte duidelijk dat het mijn eigen verantwoordelijkheid was om de tools te gebruiken of niet, dit voelde krachtig.

Ik vind Julie een geweldig persoon die veel rust en liefde uitstraalt."


E.