HI!

 

NA VEEL MEEGEMAAKT TE HEBBEN. HOOGTE PUNTEN, DIEPTE PUNTEN. LIFE EVENTS. SOUL SEARCHING. EN OOK DOOR MIJN STUDIE PSYCHOLOGIE, YOGA OPLEIDINGEN, MEDITATIE CURSUSSEN, 10-DAAGSE VIPASSANA EN REIKI OPLEIDINGEN. HEB IK DE KANS GEKREGEN HET LEVEN EN MEZELF TE ONDERZOEKEN. OP VELE LAGEN. DE VERVELENDE, NARE PATRONEN EN OVERTUIGINGEN IN DE OGEN GEKEKEN. EN NOG STEEDS. EEN WORK IN PROCESS. EEN MOOI PROCES EN SOMS VERDOMD LASTIG! KEIHARD OP M'N SMOEL GAAN EN TOCH WEER OPSTAAN. ZOALS EEN ECHTE SHE HERO DOET. ELKE KEER WEER EEN NIEUWE KANS VOOR GROEI DMV ZELFONDERZOEK, BEZIELING, BEZINNING. KORTOM, STEEDS EEN STAPJE DICHTER NAAR MIJN EIGEN AUTHENTIEKE IK. 

IK ONTDEK IN DIT PROCES, DAT ALLEEN WIJ, ALS VROUW, VERANTWOORDELIJK ZIJN HOE WE ONS VOELEN.  HOE 'GELUKKIG' WE ZIJN. NIEMAND ANDERS BEPAALT DAT. WIJ BEPALEN ZELF OF WE IEMAND OVER ONZE GRENZEN WILLEN LATEN GAAN, IEMAND ONS HUMEUR WILLEN LATEN BEPALEN, ONZE KWALITEIT VAN LEVEN, DAT WE IN ONZE COMFORT ZONE DE SLACHTOFFER BLIJVEN UITHANGEN EN HOE WE DUS MET TEGENSLAG OMGAAN. 

 

HOE TOF EN KRACHTIG IS HET EIGENLIJK OM TE BESEFFEN DAT ALLEEN JIJZELF AAN HET ROER VAN JOUW EIGEN LEVEN STAAT? DAT BETEKENT DUS OOK DAT JIJ KAN BEPALEN, WELKE RICHTING JE OPGAAT OF JE BIJSTUURT OF OP KOERS LIGT. LEKKERRR. 

 

IK BEN MOEDER EN AL EEN TIJDJE GELEDEN GESCHEIDEN. ONDERTUSSEN ONDERDEEL VAN EEN INTERNATIONAAL PATCHWORK FAMILIE. (LACHENDE SMILEY MET EEN ZWEETDRUPPELTJE)

OOK IK PROBEERDE ALLE BALLEN HOOG TE HOUDEN. DE PERFECTE PARTNER TE ZIJN, DE LEUKE EN ZORGZAME VRIENDIN, DE GOEDE DOCHTER, DE LIEVE ZUS, BETROKKEN COLLEGA, MANAGER VAN HET HUISHOUDEN EN OOK NOG EEN CARRIÈRETIJGER DIE ER EEN FANCY LIFESTYLE OP NA HIELD. DAAR HAD EN HEB IK DUS GEEN METER ZIN MEER IN EN BEN ME GAAN AFVRAGEN WAAR DIT LEVEN VOOR MIJ NOU ECHT OVER GAAT. EN BELANGRIJKER NOG, IN EERSTE INSTANTIE, WAAR DIE PATRONEN TOCH VANDAAN KOMEN EN BETER NOG DEZE AAN TE GAAN EN TE TRANFORMEREN. DAT IS EEN LIFETIME PROCES. KORTOM, HOE ZIET MIJN EIGEN SHE HERO'S JOURNEY ER EIGENLIJK UIT? WAT HEB IK DAARIN AAN TE KIJKEN? TE 'OVERWINNEN'? TE LEREN? TE GROEIEN? ETC. ELKE KEER EEN SPIRAALTJE DIEPER EN ERVARINGEN 'RIJKER'.

 

HMMMM...,,,,

 

JA! IK GUN JOU DUS OOK MIDDEN IN JOUW SHE HERO'S JOURNEY TE STAPPEN. JEZELF LIEFDEVOL TE CONFRONTEREN MET JE DEMOMEN, DE DRAKEN, DE BEREN OP JOUW WEG. DE LESSEN TE LEREN EN VANUIT DAAR TE GROEIEN NAAR DE MEEST AUTHENTIEKE VERSIE VAN JEZELF. NIET EEN KEER DIE JOURNEY AAN TE GAAN MAAR ELKE KEER ALS JE WEER EEN UITNODIGING KRIJGT. SPANNEND? JA! ENG? ZEKER. DE MOEITE WAARD? HELL YES! 

 

DAAROM IS MIJN MISSIE:

"JOU, ALS UNIEKE VROUW, TERUG TE LEIDEN NAAR JOUW AUTHENTIEKE ZELF. WAAR GEEN TWIJFEL IS MAAR EEN DIEPER WETEN. ZODAT JE IN VRIJHEID HET LEVEN IN OVERVLOED GAAT LEVEN. DIT DOOR NAAST JE TE STAAN ALS EEN GIDS OP REIS NAAR DE HELDIN UIT JE EIGEN LEVEN. "

 

IK NODIG JE UIT OM SAMEN:

STIL TE STAAN.

TE VOELEN.

INGEWIKKELDE EMOTIES, SITUATIES, TRAUMA RECHT IN DE OGEN TE KIJKEN.

BEPERKENDE OVERTUIGINGEN EN ONGEZONDE PATRONEN KEIHERD TE

DOORBREKEN.

 

OM ZO WEER OP TE STAAN ALS DE HELDIN. EEN VROUW DIE WEET WAAR ZE

VANDAAN KOMT EN WAAR ZE NAAR TOE GAAT. HOE ZE OPSTAKELS KAN

AANGAAN EN SUCCESSEN KAN VIEREN.

 

IK KIJK ERNAAR UIT OM SAMEN OP JOUW REIS TE GAAN! WAARNA JE BIJ

THUISKOMST MIJ WEER MAG ONTSLAAN! 

 

LIEFS,

 

JULIE