AGENDA


KORAi - MONTHLY ART RETREATS FOR CREATIVE WOMEN

Zondagen 10.00-13.00 | 19 maart, 16 april, 21 mei'23.


In een veilige setting komen we samen met vrouwen om te delen, onderzoeken, creëren en reflecteren. Dit is een moment om op te laden, je zelfkennis te vergroten en te verbinden met jezelf en anderen zodat je het leven weer met meer vertrouwen tegemoet kan treden.

We ontmoeten elkaar op een inspirerende plek waar kunst wordt gecreëerd of  geëxposeerd. Een plek die je uitnodigt tot verwondering, avontuur en je misschien een beetje uit je comfort zone haalt. We gebruiken kunst en creatieve expressie als spiegel voor wat er speelt in de wereld, het leven en jezelf. Reflecterend op thema’s die bij veel vrouwen spelen als lichaam- en zelfbeeld, moederschap, grenzen stellen, sisterhood, liefde & relaties.Tijdens de Korai sessies sta je onder de professionele begeleiding van psycholoog Julie de Ruijter en kunstenaar Sella Molenaar.

Julie werkt als trainer en therapeut en is naast psycholoog ook yoga teacher en reiki healer. Van jongs af aan is ze al een kunst bewonderaar en maker met een grote liefde voor fotografie. Door haar lens en beeld toont zij de schoonheid in de lelijkheid en geeft je een nieuw perspectief op de wereld. Sella is naast kunstenaar en illustrator ook kunsthistoricus en al haar hele leven gefascineerd door hoe kunst kan raken en spiegelen. In haar werk viert zij alles wat vrouwelijk is en blijft ze altijd op zoek naar verwondering en schoonheid, ook in de imperfecties. Ze kent als geen ander de kracht van creatie en deelt graag haar creatieve vuur, zodat jij ook dat van jou kan vinden.SESSION 1 - FEMALE BODY

WE ZIJN VAAK ZO KRITISCH OP ONS EIGEN LIJF EN DAT VAN ANDEREN, TERWIJL HET EEN PRACHTIG INSTRUMENT IS WAT ONS IN STAAT STELT HET LEVEN TE ERVAREN. HOE KOMT DAT? HET IS TIJD OM ONZE RELATIE TOT ONS LICHAAM TE ONDERZOEKEN EN ONS LICHAAM TE HERWAARDEREN EN OMARMEN. OM VRIJ TE BEWEGEN EN AANWEZIG TE ZIJN IN JE EIGEN LIJF EN HET TE GAAN ZIEN VOOR HET PRACHTIGE KUNSTWERK DAT HET IS!


19 MAART | 10:00-13:00 UUR @ATELIER SELLA MOLENAAR, AMSTERDAM

SESSION 2 - WILD FEMININ

VROUWEN MAKEN EN ZIJN LÉVEN! DE CREATIEKRACHT VAN VROUWEN HEEFT ZO’N GROOT POTENTIEEL, DAAR MOGEN WE NOG MEER MEE VERBINDEN. MAAK CONTACT MET DEZE KRACHT, JE WOMB ENERGY, LEVENSENERGIE EN JE SEKS- EN SENSUALITEIT! JIJ MAG ALLE RUIMTE INNEMEN EN JE TE LATEN ZIEN ZONDER RESERVES!


16 APRIL | 10:00-13:00 UUR @HAMA GALERY, AMSTERDAM

SESSION 3 - SISTERHOOD

DE HUIDIGE MAATSCHAPPIJ LEERT ONS DAT ANDERE VROUWEN CONCURRENTEN ZIJN IN PLAATS VAN ONZE ZUSTERS. HOE FIJN ZOU HET ZIJN OM JUIST NAAST ELKAAR TE STAAN EN ELKAAR TE SUPPORTEN IN PLAATS VAN NAAR BENEDEN TE HALEN IN DE KRABBENMAND? ZONDER JALOEZIE OF EEN VERBORGEN AGENDA ELKAAR VIEREN, VERBINDEN EN DELEN IN LIEFDE EN RESPECT. IN HAAR EENTJE IS EEN VROUW WEERLOOS, IN EEN GROEP ONVERSLAANBAAR! LET’S UNITE!


21 MEI | 10:00-13:00 UUR @DE NATUUR IN/RONDOM AMSTERDAM